میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، جشنواره وب و موبایل ایران، بزرگترین و قدیمیترین عرصهی رقابت بین اپلیکیشنهای موبایل و وبسایتهای فارسی است که در پایان هر سال برگزار و در آن بهترین اپلیکیشنها و وبسایتهای فارسی با انتخاب داوران، برگزیده شده و تندیس جشنواره به آنها اهدا میشود. همچنین در این جشنواره در هر گروه در بخش رایگیریهای مردمی، محبوبترین اثر از نگاه مردم نیز معرفی و تقدیر میشود.
این دوره بنا بر تصمیم شورای سیاستگذاری جشنواره وب و موبایل ایران و با توجه به پروتکلهای مرتبط با کرونا و با هدف حفظ سلامت علاقمندان وب و موبایل ایران، به صورت کاملاً مجازی و رایگان برگزار شد.
میلاد احرامپوش، بنیانگذار جشنواره وب و موبایل ایران درباره این دوره از جشنواره گفت: خوشحالم که سیزدهمین سال جشنواره وب و موبایل ایران در سلامت کامل برگزار شد. هدف ما برگزاری این دوره با حفظ سلامتی تمامی شرکتکنندگان بود و خوشبختانه استقبال بسیاری خوبی هم از جشنوارهی امسال صورت گرفت. امسال شاهد حضور بیش از ۲۵۰۰ استارتاپ بودیم که در بین آنها، کسب و کارهای نوپای بسیار خوبی دیدیم. سال ۹۹ به ما ثابت کرد که چه قدر حضور کسب و کارهای نوپا در شرایطی که افراد باید از حضور غیر ضروری خود در جامعه بکاهند، اهمیت دارد.
در ادامه رضا الفت نسب، دبیر اجرایی جشنوارهی وب و موبایل ایران دربارهی سیزدهمین سال این جشنواره گفت: آخرین دوره جشنواره وب و موبایل ایران در قرن سیزدهم را در حالی پایان میبریم که واقعاً هنوز نمیدانیم آیا در سال آینده دوباره میتوانیم در کنار هم بنشینیم و دیدارها را تازه کنیم یا نه. به هر روی جشنواره سیزدهم در فضای غبارآلود کرونایی آغاز به کار کرد و امروز با زحمات فراوان تیم اجرایی به پایان رسید. نکته حائز اهمیت این دوره از جشنواره حضور کم سابقه کسب و کارها نوپا در بخشهای مختلف بود که اندکی بارقه امید برایمان آفرید. روزهای سختی را گذراندیم اما همچنان به آینده پیش رو امیدواریم. امیدواریم جشنواره وب و موبایل سفیری شایسته برای انتقال این امیدواری باشد.
رضا جمیلی دیگر عضو شورای سیاستگذاری جشنواره وب و موبایل هم با اشاره به وضعیت خاص سال ۱۳۹۹ برای زندگی مردم سراسر جهان از جمله ایران که با موجهای متعدد همهگیری کرونا روبهرو بود گفت: اصولاً در سالی که بسیاری از کسبوکارها چه آنلاین و چه غیرآنلاین به تعطیلی کشانده و تقریباً تمامی رویهها و برنامهریزیهای اقتصادی و اجتماعی بلندمدت با تغییر مواجه شدند باید خوشحال بود که هنوز میتوان از جشنواره و انگیزههای رقابت صحبت کرد. سال سختی بود اما به نظر میرسد با آمدن واکسن، اندک روزنههایی از امید پیدا شده است. جشنواره امسال در تاریخ صنعت و اقتصاد وب و موبایل کشور به عنوان یک دوره خاص به یاد آورده خواهد شد. باید گفت با وجود این دوره سخت و خاص، استقبال از جشنواره و حضور کسبوکارهای اینترنتی و استارتاپهای مختلف در آن، بسیار قابلتوجه بود. جشنواره وب و موبایل، برند اقتصاد دیجیتال کشور شده و باید تلاش کرد در هر شرایطی چراغ آن را روشن نگه داشت.
در پایان شایان شلیله، بنیانگذار جشنواره وب و موبایل ایران از تجربهی خود در برگزاری سیزدهمین سال جشنواره و آیندهی آن گفت: تجربه برگزاری امسال جشنواره واقعاً تجربهای متفاوت بود. از طرفی برگشتیم به سه سال اول جشنواره که هیچ رویدادی نداشتیم و فقط فرایندهای داوری و اعلام برندگان آنلاین بود. از طرفی با توجه به برگزاری ۹ مراسم بزرگ در ۹ سال گذشته به شدت فضای نبودن کنار همدیگر احساس میشد. اما در نهایت با این همه مشکل تلاش کردیم که بتوانیم رویدادی را با توجه به ظرفیتها و توانمندیهای اکوسیستم داشته باشیم. اما مشکلات زیادی داشتیم اینکه این اکوسیستم واقعاً پخته و بالغ نیست. اینکه واقعاً افراد مهم و بزرگ از ایران رفتهاند. اینکه وضع بد اقتصادی به گونهای است که استارتاپهای کوچک و متوسط و چه بسا بزرگها شرایط مالی خوبی ندارند.
برندههای امسال در گروههای ویژه:
* بهترین کتاب تألیف یا ترجمه در کارآفرینی – تحلیل استراتژیک از انتشارات راه پرداخت
* بهترین وبسایت و (کسبوکار) سال ۱۳۹۹ – صرافی کریپتولند
* بهترین وبسایت یا اپلیکیشن از نظر دسترسی برای افراد توانیاب – دیوار
* بهترین سریال یا فیلم ارایه شده در بستر اینترنت – سریال آقازاده به کارگردانی بهرنگ توفیقی
* بهترین فعالیت تبلیغاتی یا استارتاپی در مقابله با کرونا – این وان مین دات کام
* بهترین کمپین تبلیغاتی دیجیتال سال ۱۳۹۹ – علی بابا – کمپین #بسیارسفرآید
* بهترین کسب و کار نوآورانه – سوپر اپلیکیشن وطندار
* بهترین اپلیکیشن وب اپ PWA – آشپزخانهی ویترین
لیست برندههای سیزدهمین جشنواره وب و موبایل ایران را میتوانید در اینجا مشاهده کنید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد
چرا نرم افزار حسابداری آنلاین، امروزه یک ضرورت است؟
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
راهنمای کامل برای استایل اسپرت مردانه
قیمت دلار به ۵۲۹۲۴ تومان رسید
جوجهریزی امسال نسبتبه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد