میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دانشجویار، خیلی از افراد نیز هنگام شنیدن برنامهنویسی اندروید این افکار به ذهنشان خطور می کند و برخی نیز شنیدن این موضوع که جاوا بهعنوان زبان برنامهنویسی رسمی اندروید زبانی سخت و طاقتفرسا است، باعث شده دیگر به برنامهنویسی فکر نکنند.
اگر شما نیز به این موضوعات فکر کردهاید، بدانید که تمام این افکار اشتباه و بهدور از واقعیت است و تنها سؤالی که باید به آن جواب دهید این است که چطور به یک توسعهدهنده اندروید تبدیل شویم و به توسعه اپلیکیشنهای موبایل بپردازیم و برای پاسخ آن تا انتهای این متن با ما همراه باشید.
اندروید چیست؟
اندروید سیستمعامل رسمی شرکت گوگل برای گوشیهای تلفن همراه است. اندروید یک سیستمعامل متنباز است که این متنباز بودن به شما اجازه میدهد بتوانید بهسادگی به بسیاری از منابع و کدهای موردنیاز خود درباره این سیستمعامل دسترسی داشته باشید.
اندروید امروزه سهم بسیار بزرگی از بازار تلفن همراه را در اختیار گرفته است بهطوریکه بسیاری از گوشیهای هوشمند تولید شده در دنیا به این سیستمعامل مجهز هستند.
چرا برای توسعه برنامه، اندروید را انتخاب کنیم؟
انتخاب سیستمعامل و بستری که میخواهید نرمافزار شما در آن به اجرا در بیاید یکی از مهمترین قدمها برای شروع برنامهنویسی است. اگر شما بخواهید بهعنوان توسعهدهنده اپلیکیشن موبایل کار خود را شروع کنید، دو انتخاب اصلی اندروید و IOS را در مقابل خود دارید.
از آنجایی که سیستمعامل Android یک سیستمعامل متنباز است و تعداد کاربران بسیار زیادی نیز در دنیا و کشور خودمان از آن استفاده میکنند یکی از بهترین گزینهها برای توسعه نرمافزار برای گوشیهای هوشمند تلقی میشود.
از کجا شروع کنیم؟
اگر شما تا به حال سابقه برنامهنویسی نداشتهاید، میتوانید قدمهای اول را با یادگیری اصول برنامهنویسی و توسعه نرمافزار بردارید. پس از این مرحله باید شروع به نوشتن کدهای ساده کنید.
مهمترین اصل برای اینکه به یک توسعهدهنده موفق و خوب تبدیل شوید این است که تمرین کنید. وقتی که بهاندازه کافی تمرین کرده باشید و آموزشهای درست و مناسب را دیده باشید مطمئناً در این راه موفق خواهید بود.
بهترین زبان برای توسعه برنامه اندروید
شاید انتخاب بهترین زبان برنامهنویسی برای توسعه اندروید انتخابی بسیار سخت باشد. انتخاب زبان برای توسعه یک برنامه اندرویدی بسیار بستگی به شما و انتخابهایتان دارد و باید ببینید که کدام زبان میتواند سادهتر شما را جذب خود کند.
همچنین برخی زبانها در سالهای اخیر استفاده محدودتری پیدا کردهاند و برخی دیگر نیز بر تعداد استفاده کنندگانشان افزوده شده، در اینجا است که یک آموزش درست و اصولی میتواند به شما کمک کند تا با کمترین اتلاف وقت بیشترین بازدهی را داشته باشید.
شاید این سؤال برای شما پیشآمده باشد که با چه زبانهایی میتوان برای اندروید برنامهنویسی کرد؟ بهتر است با معرفی مختصری از زبانهایی که با استفاده از آنها میتوانید شروع به برنامهنویسی اندروید کنید پاسخ شما را بدهیم.
جاوا
بی شک جاوا نامی است که با اندکی جستوجو راجع به برنامهنویسی اندروید به چشمتان میخورد. جاوا در حقیقت زبان اصلی برنامهنویسی اندروید است و با استفاده از آن میتوانید بهسادگی برای اندروید برنامهنویسی کنید.
باید گفت که زبان برنامهنویسی جاوا غیر از اندروید میتواند بسیاری کاربردهای دیگر هم داشته باشد و جزو زبانهایی است که یادگیری آن اندکی مشکلتر از دیگر زبانهای برنامهنویسی لیست ما است.
کاتلین
کاتلین زبانی است که در سالهای اخیر برای برنامهنویسی اندروید مطرح شده و توسط اندروید استودیو که محیط اختصاصی برنامهنویسی اندروید است پشتیبانی میشود. این زبان به دلیل جدید بودن کاربرد بسیاری دارد و تعداد متخصصان آن نیز به همین دلیل کمتر است.
پایتون
شاید پایتون نامی باشد که امروزه در همه سطوح برنامهنویسی نام آن را میشنوید. باید گفت که پایتون یکی از زبانهای قدرتمند دنیا است و با استفاده از برخی از فریمورک های آن میتوانید خروجی Apk که فرمت فایلهای اندرویدی است را بگیرید.
این زبان بسیار قدرتمند اندکی سادهتر از زبان برنامهنویسی مانند پایتون است و دلیل آن نیز نزدیک بودن این زبان به زبان محاورهای است.
اینها فقط تعدادی از زبانهای برنامهنویسی بود که با استفاده از آنها میتوانید برای اندروید به برنامهنویسی بپردازید. انتخاب یک زبان برنامهنویسی بسیار مهم است اما اصلاً نگران تعویض زبان و یا انتخاب زبان اشتباه نباشید. دلیل این امر این است که با دانستن اصول برنامهنویسی یک زبان برنامهنویسی بهسادگی میتوانید زبانهای برنامهنویسی دیگر را نیز آموزش ببینید.
در پایان باید گفت که برای شروع به توسعه نرمافزار در اندروید و وارد شدن به دنیای برنامهنویسی اندروید، شما قطعاً نیاز به آموزش در کنار بهترین اساتید و گذراندن با کیفیتترین و کاملترین دوره دارید که دانشجویار همه این موارد را به طور کامل برای شما فراهم کرده است و تنها چیزی که برای شما لازم است تمرین و ممارست است تا بتوانید در سریعترین زمان ممکن، یک برنامهنویس خوب شوید.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای
تقسیم ارث و ترکه و قوانین حقوقی که باید بدانید
معرفی مؤسسه حقوقی در سعادت آباد
راهنمای خرید عطر پاییزی؛ عطر و ادکلن مناسب پاییز کدام است؟
دستگاه لیزر تیتانیوم پلاس و پرو ۲۰۲۴؛ قیمت و ویژگی ها
قیمت میلگرد؛ نوسانات قیمت میلگرد و عوامل تاثیرگذار بر بازار فولاد
غذاهای محلی قشم؛ طعم بینظیر جنوب ایران
آیا ۵ روتین مهم و اساسی یک فروشنده حرفهای را میدانید؟
بهترین دریل شارژی کدام است؟ معرفی بهترین مارک های دریل شارژی