میرنیوز

تشریح علل منع وزارتخانه‌هایی که نباید مرکز اقامتی ایجاد کنند

تشریح علل منع وزارتخانه‌هایی که نباید مرکز اقامتی ایجاد کنند 2022-03-12T11:09:32+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، بسیاری از دستگاه‌های اجرایی کشور در دوره‌های مختلف زمانی و در شهرهای دارای ظرفیت، اقدام به تأسیس مراکز تفریحی و گردشگری اختصاصی کرده‌اند. مراکزی که درب آنها فقط به روی کارکنان این دستگاه‌ها باز است و جنبه عمومی ندارد و به‌دلیل ملاحظات خاص دستگاه‌ها به عناوین مختلفی مثل مراکز تفریحی، مراکز آموزشی و … نام‌گذاری شده است اما فعالیت متعارف آن مربوط به گردشگری است. به گفته استاندار مازندران ۳۳۷ کیلومتر از ساحل دریای خزر در این استان است که ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر از این سواحل در قالب همین مجتمع‌ها در اختیار وزارتخانه‌ها، سازمان‌های دولتی، قوه قضائیه و چند سازمان مرتبط، ناجا، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های دولتی است

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران، معادل ۴۷ مجتمع تفریحی متعلق به دستگاه‌های دولتی یا حاکمیتی در نوار ساحلی مازندران وجود دارد که تعداد کل تخت‌های این مجتمع‌ها معادل ۱۱ هزار و ۸۰۶ مورد است. این عدد چیزی نزدیک به ۲۰ درصد کل تخت‌های اقامتی و گردشگری مازندران به‌حساب می‌آید که بیشترین تعداد تخت‌ها به‌ترتیب در اختیار وزارت نفت با هزار و ۵۳۰ تخت، بانک کشاورزی با ۵۴۰ تخت و بانک مسکن با ۳۸۰ تخت است.

این اعداد تنها مربوط به مراکزی است که در نوار ساحلی یکی از استان‌های کشور مستقر هستند و سایر تأسیسات بالقوه داخل بافت شهر و روستا، محدوده سدها و.... سایر استان‌ها وجود دارد که سهم بالاتری از تأسیسات گردشگری کشور را شامل می‌شود.

پیرو این موضوع ظرفیت‌های قانونی موجود در ماده (۲۳) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶ وجود دارد که متأسفانه به‌درستی مورد استفاده قرار نگرفته است، در حالی که در راستای جلوگیری از انحصار دستگاه‌های اجرایی در حوزه کسب‌وکارهای گردشگری، آموزشی و فراغتی است.

تشریح علل منع وزارتخانه هایی که نباید مرکز اقامتی ایجاد کنند

مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی که توسط دفتر مطالعات فرهنگی و آموزش این مرکز نوشته شده به بررسی الزام دستگاه‌های اجرایی به واگذاری تأسیسات گردشگری پرداخته است در این گزارش به بررسی این ماده قانونی پرداخته شده و نوشته است: مطابق این ماده، ایجاد و اداره هرگونه مهمانسرا، زائرسرا، مجتمع مسکونی، رفاهی، واحدهای درمانی و آموزشی، فضاهای ورزشی، تفریحی و نظایر آن توسط دستگاه‌های اجرایی ممنوع است. بنابراین قانونگذار به‌طور شفاف دستگاه‌های اجرایی را از هرگونه اقدام در راستای استقرار و استفاده از تأسیسات مربوط به گردشگری، آموزشی و فراغتی منع کرده است. اما برای این موضوع دو استثنا نیز آورده است. در تبصره «۱» این ماده دستگاه‌هایی که بر اساس وظایف قانونی خود برای ارائه خدمات به مردم عهده‌دار انجام برخی از امور فوق هستند، با رعایت احکام این فصل از حکم این ماده مستثنی می‌شوند.

دستگاه‌هایی که نباید مرکز اقامتی ایجاد کنند

یعنی وزارت ورزش و جوانان می‌تواند در حوزه‌های ورزشی اقدام به ایجاد و اداره فضاهای ورزشی و تفریحی کنند اما وزارت آموزش و پرورش یا میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، به هر دلیلی مجاز به این کار نیستند. یا وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجاز است که در حوزه ایجاد و اداره مهمانسراها، اقدام کند اما وزارت نفت برای هر منظوری مجاز به این کار نیست. همچنین در تبصره «۲» آمده است، مناطق محروم کشور تا زمانی که از نظر نیروی انسانی کارشناس و متخصص توسعه نیافته‌اند، با تصویب هیئت وزیران از حکم این ماده مستثنی می‌شوند.

قانونگذار قصد داشته تا دستگاه‌های اجرایی به حوزه فعالیت‌های آموزشی، فراغتی و گردشگری (بدون اینکه وظیفه قانونی برعهده آنها قرار گرفته باشد) ورود نکنند

این بدان معناست که قانونگذار قصد داشته تا دستگاه‌های اجرایی به حوزه فعالیت‌های آموزشی، فراغتی و گردشگری (بدون اینکه وظیفه قانونی برعهده آنها قرار گرفته باشد) ورود نکنند و موجب تأثیرگذاری بر فضای رقابت و انحصار این حوزه نشوند. حرکت دولت به تصدی‌گری بیشتر در حوزه گردشگری موجب می‌شود تا هم در نقش سیاست گذار، هم تصمیم‌گیرنده و هم عرضه‌کننده محصولات فعالیت کند. بنابراین دولت به‌جای تأکید بر سیاستگذاری و نظارت بر فعالیت‌های بخش خصوصی، تبدیل به عرضه‌کننده خدمات گردشگری (به‌صورت عمومی یا انحصاری) می‌شود و عملاً رشد اقتصاد رقابتی و تولیدگرا را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

از آن جهت که قدرت رقابتی دولت و دستگاه‌های اجرایی به‌دلیل در اختیار داشتن حوزه‌های سیاستگذاری و تصمیم‌گیری بالاست، در صورت ورود به این بخش، فعالیت‌های مربوطه به‌سمت انحصار و غیررقابتی شدن حرکت می‌کند. ازاین‌رو بخش خصوصی و جامعه محلی که می‌توانند از ظرفیت‌های پیشرفت گردشگری منتفع شوند، در صورتی که در این فضای کسب‌وکار نابرابر باقی بمانند، باز هم موقعیت متزلزلی خواهند داشت، چرا که الگوی کسب‌وکار و سیستم مدیریت دستگاه‌های اجرایی در اداره این تأسیسات کمتر از بخش خصوصی وابسته به سوددهی، نقطه سربه‌سر و تأکید بر جنبه اقتصادی است. بنابراین ماده قانونی مورد بحث، اقدام پیشگیرانه صحیحی است در قبال بازار گردشگری کشور و عدم اجرای آن نیازمند پیگیری است.

در شرایطی که گردشگری داخلی کشور دچار مسائل بنیادین در حوزه عرضه متوازن و عادلانه سفر برای تمامی خانوارها و در دسترس قرار دادن خدمات گردشگری برای همگان است، مراجعه مجدد به ماده ۲۳ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶ و اجرای بی‌قید و شرط آن لازم به‌نظر می‌رسد. این ماده قانونی به دنبال جلوگیری از انحصار فعالیت‌های گردشگری، آموزشی و ورزشی توسط دستگاه‌های اجرایی و تخصص گرایی در این حوزه است. به نظر می‌رسد با استفاده از ظرفیت موجود در تبصره ۱ این ماده و تدوین سازوکاری هوشمندانه برای واگذاری تأسیسات غیر قانونی در اختیار دستگاه‌های اجرایی به دستگاه تخصصی موضوع تبصره این ماده و ایجاد شفافیت در حوزه‌ی بهره برداری، گامی مؤثر در جهت عدالت محوری و قانون مداری برداشته خواهد شد.

تشریح علل منع وزارتخانه هایی که نباید مرکز اقامتی ایجاد کنند

مرکز پژوهش‌ها به ارائه چند پیشنهاد نیز پرداخته است از جمله اینکه برای برون‌رفت از شرایط موجود لازم است تأسیسات در اختیار دستگاه‌های اجرایی به‌نحوی شایسته در اختیار عموم قرار گیرد. هیچ استثنایی در مورد اماکن ساحلی و غیر ساحلی وجود ندارد و دستگاه‌های اجرایی تحت هیچ شرایطی (مگر به شرح تبصره‌های «۱» و «۲» ماده (۲۳) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶) حق ایجاد و اداره این اماکن را ندارند.

شفافیت در خصوص وضعیت اماکن گردشگری در اختیار دستگاه‌های اجرایی

مجلس شورای اسلامی و سازمان بازرسی کشور به‌عنوان دستگاه‌های نظارتی در مورد اجرای قاطع ماده (۲۳) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶ ورود نمایند و در مهلتی مشخص همه دستگاه‌های اجرایی را ملزم به ارائه گزارشی شفاف از وضعیت و تعداد مراکز موضوع قانون کنند. از آن جهت که بانک اطلاعات اموال غیرمنقول دولتی در وزارت امور اقتصادی و دارایی است، اولین نهادی که امکان دسترسی به اسناد رسمی دستگاه‌های اجرایی را ممکن خواهد ساخت این وزارتخانه است. اما به‌دلیل احتمال ثبت نشدن رسمی اسناد مالکیت برخی از این تأسیسات، اکتفا کردن به اسناد موجود در وزارت امور اقتصادی و دارایی توصیه نمی‌شود و فرایند شناسایی بایستی به‌صورت اکتشافی دنبال شود.

متأسفانه برخی دستگاه‌ها با انتخاب عناوین انحرافی مثل مجتمع فرهنگی و آموزشی یا مجتمع آموزشی و تحقیقاتی، کاربری‌های خود را غیر گردشگری معرفی کرده‌اند تا از شمول خارج شوند گزارش وضعیت در مورد تأسیسات در اختیار دستگاه‌های اجرایی می‌تواند موجب ایجاد شفافیت نسبت به پراکندگی تأسیسات مورد بحث به تفکیک استان، نوع امکانات و تجهیزات در اختیار و … شود. همچنین لازم است تا در مورد معرفی اموال غیرمنقول دستگاه‌ها نسبت به تأسیسات گردشگری آنها دقت عمل ویژه‌ای صورت گیرد.

متأسفانه برخی از این دستگاه‌ها با انتخاب عناوین انحرافی مثل مجتمع فرهنگی و آموزشی یا مجتمع آموزشی و تحقیقاتی، کاربری‌های خود را غیر گردشگری معرفی کرده‌اند تا از شمول قانون مذکور خارج شوند بنابراین لازم است دراین‌باره دقت عمل ویژه‌ای صورت گیرد و دریافت گزارش از دستگاه‌ها به نظارت‌های موازی منوط شود.

تعیین سازوکار خلع‌ید دستگاه‌ها

در مرحله بعد باید سازوکارهای لازم برای انتقال و بازپس‌گیری این تأسیسات از دستگاه‌های اجرایی مورد توجه قرار گیرد و مشخص شود که مبتنی‌بر چه قانونی این فرایند قابل اجراست یا لازم است چه زیرساخت قانونی برای آن به‌کار گرفته شود. یکی از راهکارهای قانونی و قابل اجرا انتقال بلاعوض این اموال غیرمنقول به دستگاه دولتی دیگر مطابق ماده (۱۰۷) قانون محاسبات عمومی کشور مصوب ۱۳۶۶ است که شرایط تبصره «۱» ماده (۲۳) قانون خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶ را دارا باشد. یعنی دستگاهی که وظایف تفویض شده به آن در حوزه بهره‌برداری از تأسیسات فوق باشد به‌عنوان متولی سیاستگذاری در گردشگری داخلی انتخاب شود.

در مرحله بعد نحوه به‌کارگیری این تأسیسات بررسی شود. از آن جهت که این مراکز به‌نحوی متعلق به مردم است، بایستی با سازوکاری شفاف و قابل پیگیری برای بهره‌برداری عموم جامعه برنامه‌ریزی و هدایت شوند. همچنین اضافه شدن این تأسیسات به عرضه‌های موجود در بازار می‌تواند موجب کاهش هزینه‌های سفر شود. لذا دستگاه اجرایی که در مرحله پیشین تملک این مراکز را برعهده گرفت، به‌عنوان سیاست گذار برای بهره‌برداری از این اماکن بهتر است با استقرار سامانه آنلاین قابل نظارت، مبنای فعالیت این مراکز را شفاف و قابل رصد کند.

تأسیسات مورد بحث بایستی در راستای تحقق اهداف ماده (۲۵) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب سال ۸۰ با موضوع حمایت از سفرهای ارزان‌قیمت اداره شود. بنابراین اجاره این مراکز به‌صورت سالیانه به بخش خصوصی به شرط اختصاص تخفیف‌های درج شده در قانون و راهبری شفاف تحت سامانه آنلاین صورت می‌گیرد.

نحوه استفاده دستگاه‌های اجرایی از تأسیسات

دستگاه‌های دولتی که تمایل دارند از تأسیسات مذکور برای کارکنان خود استفاده کنند، بدون هیچ حق تقدمی و مبتنی‌بر سازوکار آنلاین تعبیه شده برای رزرو این مراکز، با اولویت انتخاب زمان در ایام وسط هفته یا خارج از اوج تقاضا با پرداخت سهم دستگاه خود در قبال بن سفر کارکنان از محل اعتبارات رفاهی بودجه مصوب، امکان گردشگری داخلی کارکنان دولت با تخفیف را فراهم سازند.

استفاده عمومی از تأسیسات برای افرادی که از طریق دستگاه‌های دولتی امکان استفاده از بن سفر را ندارند، به‌طور عادلانه از امکان رزرو برخط مراکز فراهم می‌شود که با رعایت محدودیت استفاده یک بار در سال برای سرپرست خانوار ممکن می‌شود. با توجه به شرایط ذکر شده برای اجاره تأسیسات به بخش خصوصی، استفاده عمومی نیز شامل تخفیفات بخش خصوصی خواهد شد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

 موافقت با اختصاص ۴ درصد از بودجه عمومی به قوه قضائیه

 موافقت با اختصاص ۴ درصد از بودجه عمومی به قوه قضائیه
2024-11-10T21:00:38+03:30
رئیس کمیسیون قضایی در تشریح جزئیات مصوبات بودجه ای امروز این کمیسیون گفت: با اختصاص ۴ درصد از بودجه عمومی به قوه قضائیه موافقت شد.

شهادت ۵ نیروی حافظ امنیت در حادثه تروریستی سراوان + اسامی شهدا

شهادت ۵ نیروی حافظ امنیت در حادثه تروریستی سراوان + اسامی شهدا
2024-11-10T20:47:23+03:30
حادثه تروریستی در سراوان منجر به شهادت چند نیروی حافظ امنیت شد.

حادثه تروریستی در سراوان/ شهادت ۵ نیروی حافظ امنیت

حادثه تروریستی در سراوان/ شهادت ۵ نیروی حافظ امنیت
2024-11-10T20:34:06+03:30
حادثه تروریستی در سراوان منجر به شهادت چند نیروی حافظ امنیت شد.

حادثه تروریستی در سراوان/ ۵ نیروی حافظ امنیت شهید شدند

حادثه تروریستی در سراوان/ ۵ نیروی حافظ امنیت شهید شدند
2024-11-10T20:20:41+03:30
حادثه تروریستی در سراوان منجر به شهادت چند نیروی حافظ امنیت شد.

توضیح سازمان تامین اجتماعی در مورد زمان اجرای طرح متناسب‌سازی

توضیح سازمان تامین اجتماعی در مورد زمان اجرای طرح متناسب‌سازی
2024-11-10T20:07:20+03:30
سازمان تامین اجتماعی در خصوص جزییات و زمان اجرای طرح متناسب‌سازی و واریز مستمری آبان ماه توضیحاتی داد.

مذاکره با رییس دیوان عالی کشور درباره پرونده یکی از محیط بانان

مذاکره با رییس دیوان عالی کشور درباره پرونده یکی از محیط بانان
2024-11-10T19:53:59+03:30
معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با رئیس دیوان عالی کشور دیدار و درباره پرونده یکی از محیط بانان نیز صحبت کرد.

توضیح سازمان تامین اجتماعی پیرامون زمان اجرای طرح متناسب‌سازی

توضیح سازمان تامین اجتماعی پیرامون زمان اجرای طرح متناسب‌سازی
2024-11-10T19:53:58+03:30
سازمان تامین اجتماعی در خصوص جزییات و زمان اجرای طرح متناسب‌سازی و واریز مستمری آبان ماه توضیحاتی داد.

بهترین اقدام برای اصلاح زندانیان، تمرکز بر مباحث فرهنگی است

بهترین اقدام برای اصلاح زندانیان، تمرکز بر مباحث فرهنگی است
2024-11-10T18:47:17+03:30
رییس سازمان زندان‌ها گفت: بهترین اقدام برای اصلاح زندانیان، تمرکز بر مباحث فرهنگی و توسعه اشتغال زندانیان است وبرهمین مبنا سازمان بر اشتغال صنعت‌محور تأکید د...

سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده ترور شهید سلیمانی برگزار شد

سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده ترور شهید سلیمانی برگزار شد
2024-11-10T17:27:18+03:30
سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده ترور سپهبد شهید قاسم سلیمانی صبح امروز در در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) دادگستری تهران برگزار شد.

فلسطین حق مشروع دفاع در برابر اشغال و تجاوز رژیم صهیونیسم دارد/ اخراج رژیم صهیونیستی از سازمان ملل

فلسطین حق مشروع دفاع در برابر اشغال و تجاوز رژیم صهیونیسم دارد/ اخراج رژیم صهیونیستی از سازمان ملل
2024-11-10T16:27:18+03:30
معاون حقوقی بین المللی وزارت امور خارجه گفت:ملت فلسطین از حق مشروع دفاع و مقاومت در برابر اشغال و تجاوز برخوردار است و برای اعمال حق ذاتی خود، نیاز به کسب اج...

معضل ناترازی آب از مشکلات ملی است

معضل ناترازی آب از مشکلات ملی است
2024-11-10T15:20:39+03:30
معاون اول قوه قضائیه گفت: معضل ناترازی آب از مشکلات ملی بوده که نیازمند همکاری متولیان امر است.

طرح نوسازی بافت امامزاده یحیی مصوب نشده است

طرح نوسازی بافت امامزاده یحیی مصوب نشده است
2024-11-10T15:07:19+03:30
درحالی که اعلام شده بافت تاریخی امام‌زاده یحیی قرار است برای گسترش شبستان نوسازی شود اما شهردار منطقه ۱۲ آن را تکذیب کرده و می‌گوید هیچ بنای ثبت ملی تخریب نم...

سالانه کودکان ایرانی قربانی تحریم‌های ناعادلانه آمریکا می‌شوند

سالانه کودکان ایرانی قربانی تحریم‌های ناعادلانه آمریکا می‌شوند
2024-11-10T14:53:58+03:30
وزیر دادگستری گفت: سالانه تعداد زیادی از کودکان که دچار بیماری‌هایی نظیر سرطان، تالاسمی یا بیماری پروانه‌ای هستند را فقط به دلیل تحریم‌های ناعادلانه آمریکا د...

بازگشایی ۱۵ خانه تاریخی در تهران

بازگشایی ۱۵ خانه تاریخی در تهران
2024-11-10T14:40:41+03:30
شهردار منطقه ۱۲ تهران از بازگشایی ۱۵ خانه تاریخی در ماه‌های گذشته به روی مردم خبر داد.

‌استقبال خانواده‌های تهرانی از رویداد «هم‌‏خانواده»

‌استقبال خانواده‌های تهرانی از رویداد «هم‌‏خانواده»
2024-11-10T14:40:41+03:30
اداره ‌کل ‌امور زنان ‌و خانواده شهرداری تهران مجموعه رویدادهای خانواده‌محور تحت عنوان «هم‌خانواده» را برای خانواده‌های تهرانی در مناطق ۲۲گانه اجرایی کرد.

تشکیل صندوق حمایت ویژه مشترک از کودکان با محوریت یونیسف

تشکیل صندوق حمایت ویژه مشترک از کودکان با محوریت یونیسف
2024-11-10T14:40:40+03:30
وزیر دادگستری گفت: پیشنهاد ما برای حمایت از کودکان آسیب دیده، تشکیل صندوق حمایت ویژه مشترک با محوریت یونیسف و کاهش آلام آسیب‌دیدگان است.

نباید اعتماد نمایندگان مجلس به وزیر آموزش و پرورش خدشه ببیند/ راه‌اندازی سامانه سپام

نباید اعتماد نمایندگان مجلس به وزیر آموزش و پرورش خدشه ببیند/ راه‌اندازی سامانه سپام
2024-11-10T14:40:40+03:30
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت:از۱۳۵۷ تا امروز هیچ وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش موفق به کسب ۲۶۸ رأی اعتماد از مجلس نشد و ما باید به گونه‌ای ع...

با افتتاح دادگاه‌های صلح شاهد نظم جدیدی در دستگاه قضایی هستیم

با افتتاح دادگاه‌های صلح شاهد نظم جدیدی در دستگاه قضایی هستیم
2024-11-10T14:40:40+03:30
معاون راهبردی قوه قضاییه گفت: با اجرای قانون شوراهای حل اختلاف و استقرار محاکم صلح که از صلاحیت‌های خوبی نیز برخوردار هستند، شاهد استقرار نظم نوینی در دستگاه...

یک شرکت تولیدی روغن خوراکی متهم به مباشرت در فروش کالای قاچاق شد

یک شرکت تولیدی روغن خوراکی متهم به مباشرت در فروش کالای قاچاق شد
2024-11-10T14:40:39+03:30
مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد از رسیدگی به پرونده تخلف یک شرکت تولیدی به اتهام مباشرت در فروش کالای قاچاق در شهرستان مهریز خبر داد.

توقف فعالیت آسانسورهای ناایمن در شهرداری تهران

توقف فعالیت آسانسورهای ناایمن در شهرداری تهران
2024-11-10T14:40:39+03:30
مدیر دبیرخانه HSE سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از ابلاغ فرآیند اخذ گواهی تایید ایمنی آسانسورهای شهرداری تهران و توقف عملیات آسانسورهای ناایمن خبر ...

خانه تاریخی امام‌جمعه افتتاح شد

خانه تاریخی امام‌جمعه افتتاح شد
2024-11-10T14:40:39+03:30
خانه تاریخی امام جمعه پس از سال‌ها معطلی در زمینه واگذاری، رفع مشکلات، کاربری و مرمت بالاخره امروز افتتاح شد تا به عنوان فضای پذیرایی و فرهنگی مورد استفاده ق...

بازگشایی ۱۵ خانه تاریخی در تهران/درهای خانه صدراعظم ناصرالدین‌شاه باز شد

بازگشایی ۱۵ خانه تاریخی در تهران/درهای خانه صدراعظم ناصرالدین‌شاه باز شد
2024-11-10T14:27:18+03:30
شهردار منطقه ۱۲ تهران از بازگشایی ۱۵ خانه تاریخی در ماه‌های گذشته به روی مردم خبر داد.

برگزاری دوره‌های جامع آموزش اطفاء حریق به تاکسیرانان

برگزاری دوره‌های جامع آموزش اطفاء حریق به تاکسیرانان
2024-11-10T14:13:59+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از آغاز برگزاری دوره‌های جامع آموزش اطفاء حریق به تاکسیرانان با همکاری سازمان آتش نشانی شهرداری تهران خ...

۱۲ انتظار «میدری» از رئیس سازمان بهزیستی

۱۲ انتظار «میدری» از رئیس سازمان بهزیستی
2024-11-10T14:00:39+03:30
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی حکمی «سید جواد حسینی» را به‌عنوان رئیس سازمان بهزیستی کشور منصوب کرد.

کشف کالای قاچاق در بازار تهران

کشف کالای قاچاق در بازار تهران
2024-11-10T14:00:39+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف بیش از ۸ هزار قلم کالای قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال خبر داد.

بیش از ۵۰ هزار کودک در غزه و لبنان به شهادت رسیده‌اند

بیش از ۵۰ هزار کودک در غزه و لبنان به شهادت رسیده‌اند
2024-11-10T14:00:38+03:30
وزیر دادگستری گفت: رژیم کودک‌کش اسرائیل بیش از ۵۰ هزار نفر را در غزه و لبنان به شهادت رسانده است، باید با اتخاذ اقدامات تنبیهی، از پیشروی این عنصر نامطلوب در...

کشف ۴۷ کیلوگرم مواد روانگردان و دستگیری قاچاقچی سابقه دار در محورهای مواصلاتی پایتخت

کشف ۴۷ کیلوگرم مواد روانگردان و دستگیری قاچاقچی سابقه دار در محورهای مواصلاتی پایتخت
2024-11-10T13:47:22+03:30
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از کشف ۴۷ کیلوگرم مواد روان گردان گل و دستگیری قاچاقچی سابقه دار مواد افیونی در بزرگراه آزادگان خبر داد.

۱۲ انتظار «میدری» از رییس سازمان بهزیستی

۱۲ انتظار «میدری» از رییس سازمان بهزیستی
2024-11-10T13:47:22+03:30
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی حکمی «سید جواد حسینی» را به‌عنوان رئیس سازمان بهزیستی کشور منصوب کرد.

دستگیری فعالان غیرمجاز ارزی در مرکز پایتخت

دستگیری فعالان غیرمجاز ارزی در مرکز پایتخت
2024-11-10T13:47:22+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از دستگیری ۳ فعال غیر مجاز ارزی و کشف یگ هزار و ۹۵۹ قطعه ارز خارجی به ارزش ۱۴۰ میلیارد ریال خبر داد.

پیشنهاد معاون رئیس جمهور برای تشکیل «شورای حفظ حقوق محیط ‌زیست»

پیشنهاد معاون رئیس جمهور برای تشکیل «شورای حفظ حقوق محیط ‌زیست»
2024-11-10T13:47:21+03:30
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در دیدار با دادستان کل کشور پیشنهاد تشکیل شورای حفظ حقوق محیط‌ زیست را مطرح کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)