میرنیوز

صفر تا صد "ازدواج دانشجویی"/ طلاق در ازدواجهای دانشجویی زیر ۶ درصد

 صفر تا صد "ازدواج دانشجویی"/ طلاق در ازدواجهای دانشجویی زیر ۶ درصد 2020-12-07T09:03:11+03:30

حجت‌الاسلام سید محمد هاشمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا در اشاره به اهمیت ازدواج دانشجویی و نقش نهاد رهبری در این رابطه اظهار کرد: مسیر اکثر جوانان ما بعد از تحصیلات متوسطه از دانشگاه می‌گذرد، دانشگاه یک محیط فرهیختگانی است در این رابطه حضرت امام(ره) فرمودند "دانشگاه‌ها باید مبدا جریانات باشند."

وی ادامه داد: زندگی، ازدواج و آدابی که باعث تشکیل یک خانواده سالم و متعالی می‌شود باید ابتدا در دانشگاهها ایجاد شود و بعد از آن به سطح جامعه تعمیم پیدا کند ما تفکیک زندگی دانشجویی و غیردانشجویی را قبول نداریم زیرا دانشجو ابتدا در بطن جامعه زندگی می‌کند، در نتیجه این تقسیم‌بندی را باید به "سبک زندگی سالم" به جای زندگی یا ازدواج دانشجویی تغییر دهیم.

مدیر خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خاطرنشان کرد: یکی از مولفه های زندگی سالم، آغاز عاقلانه است؛ کسی که می خواهد زندگی کند و خانواده تشکیل دهد باید بحث تعقل را در تشکیل اولیه زندگی در نظر بگیرد اما پایه دوم یک سبک زندگی سالم، عشق مداری است که این دو باید در کنار یکدیگر قرار بگیرند؛ هر کدام از اینها را کنار بگذاریم زندگی پایایی خود را از دست خواهد داد.

وی در اشاره به تکالیف دانشگاه نسبت به دانشجویان اضافه کرد: نخستین تکلیف دانشگاه این است که به دانشجویان روش تصمیم گیری آگاهانه به دور از هیجانزدگی  را بیاموزد از طرفی   این نوع تصمیم گیری نباید به خاطر فرار از مشکلات باشد.

هاشمی تصریح کرد: تکلیف دوم دانشگاه در قبال دانشجو آموزش ساده‌زیستی است البته نه به این معنی که از امکانات و رفاه بهره برداری نکنیم! ساده زیستی به این معنی است که به موضوعات زندگی به نحوی نگاه کنیم که واقعی و قابل پردازش باشد و به معنای بهره بردن از امکانات به اندازه، در حد نیاز و با توجه به قابلیتهای افراد است، این مقوله در تقابل با توقعات افزون قرار می‌گیرد پس باید به گونه‌ای آیتمهای زندگی را مدیریت کنیم که در توان ما بوده و برای ما ایجاد مانع نکند.

وی افزود: تکلیف بعدی دانشگاه، ایجاد نگاه چند بعدی به زندگی در دانشجویان است؛ این نوع نگاه باید در بخشهای معنوی، مادی و تعالی زندگی دانشجویی لحاظ شود؛ بحث دیگر این است که چگونه ازدواج دانشجویی را با بحث علم و پژوهش جمع کنیم، در اینجا داشتن مهارت اهمیت پیدا می کند؛ زوجی که در محیط دانشگاهی رشد پیدا می‌کنند باید از یک سری از مهارتها برخوردار باشند عدم مهارت در این زمینه چالشهایی را به بار خواهد آورد.

دانشگاه در مقوله ازدواج دانشجویی هدفمند نیست!

مدیر خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها یادآور شد: این موارد را باید به بحث هدفمند بودن انتخابها اضافه کنیم، این که هدف دانشجویان از انتخابشان چیست؟ به این مورد باید به عنوان یک مسئله نگاه کنند، نداشتن هدف یا داشتن اهداف کاذب باعث می شود زندگی خالی و پوچ شود؛ محیط فرهیختگانی می‌تواند برای دانشجویان این موضوعات را با ایجاد دانش و آگاهی تبیین کند تا جوانان و دانشجوهای ما بتوانند زندگی بهتری داشته باشند.

وی در پاسخ به این سؤال که دانشگاهها تا چه اندازه در ایجاد مهارتهای مربوط به ازدواج و تشویق و ایجاد انگیزه برای ازدواج دانشجویان موفق عمل کرده اند،گفت: نباید برخی از واقعیتهای موجود در دانشگاه‌ها را نادیده بگیریم، چنین برخوردی باعث حل شدن مسائل ما نمی شود! ساختار آموزشی ما در دانشگاهها به گونه ای است که گاهی نه تنها به موضوعات مذکور و مهارتها پرداخته نمی شود بلکه گاهی اوقات بر خلاف آن عمل می کند! اگر دانشجویی یا استادی ازدواج کند ممکن است چالشهای عدیده ای پیدا کند و دانشگاه تدبیری برای آن نداشته باشد؛ در این رابطه در برخی دانشگاه‌ها به مواردی پرداخته می‌شود اما به صورت یک عمل منسجم و هدفمند نیست!

وی افزود: کنترل جمعیت به عنوان اصل در دانشگاهها مورد توجه قرار گرفته شده در حالی که باید مدیریت جمعیت و کنترل جمعیت داشته باشیم؛ فهم‌های غلط از بحث خانواده و اجتماع باعث شده ما در حال حاضر در فرزندآوری مشکل داشته باشیم! دانشگاه متأسفانه در این زمینه برنامه خاصی ندارد و تنها برخی از دانشگاه به صورت جسته گریخته به این مسائل می‌پردازند اما هدفمند نیست.

هاشمی متذکر شد: دفتر نهاد در حال بررسی طرحی برای حل کردن این مشکل است؛ بر این اساس، از اول تابستان دفتر نمایندگی نهاد رهبری دانشگاهها مدیریتی را ایجاد کرده  که خانواده، ازدواج و زنان را در بر می‌گیرد، این مدیریت در حال حاضر ایجاد شده که در خدمت اساتید و دانشجویان است؛ برنامه های خوبی تدارک دیده شده تا به نقاط ضعف و توقعات به حقی که در این رابطه وجود دارد، در یک برنامه ملی پاسخ داده شود.

وی ادامه داد: بحث ایجاد بسترها و ساختارهای مناسب در دانشگاه‌ها اعم از مراکز خانواده و پیوند، مراکز مشاوره ویژه ازدواج، کمک هزینه، کمک جهیزیه، خوابگاههای متاهلی، امتیازات ویژه آموزشی دانشجویان متاهل از نظر بحث شهریه تا آموزش های غیرحضوری در بخشی از دروس و انتقال دانشجویان از دانشگاههای مبدا از مواردی هستند که در حال پیگیری برای رسیدن به نتیجه مناسب هستند؛ بخشی از این موارد در حال اقدام هستند مثلاً استارت ایجاد مراکز خانواده و پیوند در سطح دانشگاه‌های کشور زده شده است؛ مشاوره ها، کارگاه های قبل از ازدواج، مهارتهای زندگی در تعاملات عاطفی، مهارتهای زناشویی و خودکنترلی، مهارتهای اقتصادی، کارآفرینی نیز در برنامه ما تحت عنوان "ستاد ملی ازدواج دانشگاهیان" در حال پیگیری است.

رکورد ازدواج دانشجویی در سال 1392 با 60 هزار ثبت‌نامی

مدیر خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: اگر مسئولان محترم هم ما را حمایت کنند به صورت فرآیندی به بحث ازدواج دانشجویی  نگاه خواهد شد، به نحوی که عزیزان دانشجو می توانند از قبل از ازدواج، انتخاب و همسر گزینی تا کارگاهها و بحث های مربوط به کارآفرینی و استخدامی متاهلین از موارد خوبی بهره ببرند، این موارد کمک می کند تا یک فرآیند صحیح، سالم و پایا را داشته باشیم تا دانشجویی که ازدواج‌ می کند احساس کند پشتیبانی خوبی از او می شود؛ این برنامه‌ها در حال حاضر در دفتر نهاد رهبری در حال پیگیری است و بخشی از مقدمات آن انجام شده است.

هاشمی در اشاره به مغفول ماندن نقش نهاد نمایندگی رهبری در طرح جمعیت و تعالی خانواده که در حال حاضر در مجلس در فرصت بررسی قرار دارد، گفت: ما طرح را مطالعه و ایرادهای آن را مکتوب کردیم و به مجلس ارائه دادیم؛ در آن به این موضوع اشاره شد که نهاد نقشی اساسی در ازدواج دانشجویی دارد با این حال به آن اصلاً توجهی نشده است! ما نکاتی را برای نمایندگان مربوطه ارسال کردیم اما نمی دانیم تا چه حد مورد توجه آنها قرار بگیرد! با توجه به اینکه اندیشکده ها و پژوهشکده هایی نیز در این زمینه نظر دادند، ما در حال پیگیری  نقش نهاد در طرح جمعیت هستیم.

وی افزود: طرح جوانی جمعیت به طور کلی برای کشور طراحی شده اما در بحثهایی که به دانشگاه، اعضای هیئت علمی، کارکنان و  دانشجویان می‌پردازد، نهاد می‌تواند در بحث‌های مدیریت، اجرا و پشتیبانی نقش مستقیم و اثرگذاری داشته باشد که متاسفانه به هیچ عنوان در طرح به آن اشاره نشده است! طرح جمعیتی مذکور بیشتر به موارد مربوط به تعالی جمعیت می پردازد در نتیجه در آن به بحثهای مربوط به پیش از خانواده توجه نشده است در حالی که این موارد مقدمه تعالی جمعیت هستند! اگر به این بخش پرداخته نشود هر چقدر هم در مورد جمعیت حرف بزنیم مثل آب در هاون کوبیدن است!

مدیر خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در اشاره به آمار ازدواجهای دانشجویی و تغییرات آنها گفت: تا امسال نهاد متولی امر همه ازدواج دانشجویی نبوده است و از حدود ده سال پیش برای ازدواجهایی که صورت می‌گرفته اردو، کلاس و کارگاه برگزار کرده است؛ با این حال نهاد متولی ازدواج دانشجویی جمعیتی در حدود 450 تا 500 هزار نفر بوده است؛ براساس آمار قطعی، میزان طلاقهایی که در ازدواجهای دانشجویی اتفاق افتاده زیر 6 درصد است که ثبات خوبی را نشان می دهد؛ این آمار درحالی است که نهاد متولی این امر نبوده و صرفاً کارگاهها و مهارتهای را در دوره نامزدی و بعد از عقد برگزار می‌کرده است، البته این فعالیتها بسیار اثر بخش بوده است، اگر بتوانیم بیشتر بر روی آگاهیها و ثبت نامها کار کنیم همین آمار هم کاهش پیدا می کند.

وی ادامه داد: بیشترین آمار ازدواج ما در سال 1392 بوده که 60 هزار ثبت نام داشتیم، بعد از آن این آمار کاهش پیدا کرده تا در سال پیش به 18 هزار ثبت نام رسیده است! پیش‌بینی می‌کنیم که این آمار در سال جاری افزایش پیدا کند، در سال 98 به طور کل شاهد افزایش ازدواجها در سطح کشور بوده ایم به همین نسبت انتظار داریم در جامعه دانشجویی نیز ازدواجها یک افزایش نسبی داشته باشد.

شرایط بد اقتصادی مهم ترین دلیل کاهش ازدواج دانشجویی

هاشمی در توضیح دلایل کاهش ازدواجهای دانشجویی خاطرنشان کرد: یکی از دلایل کاهش ازدواج دانشجویی در این سالها قطعاً شرایط بد اقتصادی بوده است! مسکن، بیکاری و عدم وجود شغل بر روی این مقوله تاثیر گذاشته است؛ بخش دیگر به جریانات رسانه‌ای مربوط می شود که نه خیلی اما بخشی از جمعیت جوان ما را به سوی هم باشیها سوق داده و انگیزه های ازدواج را کمرنگ کرده که البته مقدار آنها خیلی کم است.

وی افزود: نکته دیگر عدم پشتیبانی است! در سال 88 و 89 از طرف نهاد به عنوان هدیه ازدواج، یک سکه به زوجها می دادیم، این رقم به قیمت امروز حدود 13 میلیون تومان است؛ از این سال‌ها این مقدار مرتب کاهش و کاهش پیدا کرد تا جایی که دیگر هدیه ای از طرف نهاد داده نمی‌شود و تنها هزینه سفر به مشهد مقدس پرداخت می‌شود! به همین اندازه هم پشتیبانی دانشگاه ها کاهش پیدا کرده است؛ این به معنای عدم وجود برنامه منسجم در این زمینه است که بر روی مقوله ازدواج تأثیرگذار بوده است.

مدیر خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تصریح کرد: دوستان ما امسال زحمت کشیده اند و یک سری جهیزیه برای زوج هایی که ممکن است نیازمند باشند تهیه کردند، منتها کرونا در بحثهای ترویجی و ارتباط با جامعه دانشگاهی مانع ایجاد کرده است؛ از طرفی، مجازی شدن همه ارتباطات کار را برای ما سخت کرده است اما امیدواریم با به کارگیری فضای رسانه‌ای ملی این ضعف کلی را به خاطر شرایط خاص کشور رفع و به بحث ازدواج بپردازیم.

وی در اشاره به برنامه نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها در دوره کرونا گفت: بحث ازدواج دانشجویی ما تا اسفندماه سال گذشته برقرار بود؛ ساختار برنامه ها به نحو خاصی بود که سفر مشهد مقدس، جشنهای دانشجویی و کارگاهای حضوری مختلف  را شامل می شد، با شیوع کرونا  طبیعتاً برنامه های ما تحت شعاع قرار گرفت! البته دوستان ما در فضای مجازی به فراخور توانشان فعالیت می کنند تا فضا را حفظ کنند، اما هر چقدر هم که در این فضا تلاش کنیم مثل سابق این موضوع پوشش داده نمی شود.

طراحی سایتی برای تسهیل ازدواج دانشجویی

هاشمی متذکر شد: مقدمات ارتباط گیری و برگزاری کلاسها در حال آماده سازی است، در این رابطه ما ایجاد سایت را داریم که یک کار ویژه است و با اینکه هنوز رونمایی نشده اما به صورت پایلوت در حال فعالیت است؛ وقتی ایرادهای آن مشخص و تصحیح شود در مواردی همچون مشاوره ها و روشهای علمی  برای همسرگزینی دانشجویان به کمک می آید، این زیرساخت‌ها در حال فراهم شدن است و انشاالله بتوانیم از آنها بهره‌مند شویم.

مدیر خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به اجرایی نشدن قانون تسهیل ازدواج جوانان نیز اشاره و یادآور شد: این قانون از سال 1384 اجرایی نشده است؛ در این قانون هم مثل  طرح جوانی جمعیت که به آن اشاره کردیم، برای نهاد جایگاهی تعریف نشده بود! در نتیجه نهاد نمی‌توانست  برای برنامه های خود از آن بهره ببرد؛ ظرفیتهای خوبی در این قانون دیده شده بود که متاسفانه مورد کم توجهی مسئولین قرار گرفت! اما کماکان این امکان وجود دارد که دوستان ما در مجلس این قانون را احیا کنند تا از مزایای آن در مقوله ازدواج دانشجویان و جوانان بهره ببریم.

هاشمی خاطرنشان کرد: طرح  "همسفر تا بهشت" ما هر ساله برگزار می‌شد و بر این اساس، دانشجویان ازدواج کرده را ثبت نام کرده، به مشهد مقدس می بردیم، کارگاه ها و جشنهای ازدواج دانشجویی در دانشگاه ها برگذار و هدایایی به آنها تقدیم می شد اما به خاطر کرونا برگذاری این موارد غیر ممکن شد، در نتیجه امسال بر اساس ساختارها و امکانات جدید یک طرح جایگزین  را ارائه دادیم؛ این طرح منوط بر این است که در سطوح بالا مصوب و ابلاغ شود تا بلافاصله برای اجرای آن اقدام می کنیم، اینکه برخی رسانه ها اعلام کرده اند ثبت نام آن از اول آذر ماه خواهد بود یک اشتباه بوده است و ثبت نام بلافاصله بعد از مصوب شدن صورت خواهد گرفت و چون هنوز ابلاغ و مصوب نشده ما فعلاً ثبت‌نام نخواهیم داشت.

انتهای پیام/
 

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

زائران حج بدون چمدان وارد مکه شدند

 زائران حج بدون چمدان وارد مکه شدند
2024-05-19T22:58:33+03:30
زائران حج تمتع از شب گذشته پس از ۵ روز اقامت در مدینه، با قطار سریع‌السیر و بدون چمدان عازم مکه مکرمه شدند.

دعا برای سلامتی رئیس‌جمهور و هیئت همراه در مدینه منوره

 دعا برای سلامتی رئیس‌جمهور و هیئت همراه در مدینه منوره
2024-05-19T22:58:29+03:30
گروهی از زائران ایرانی که هم‌اکنون در مدینه منوره حضور دارند برای سلامتی رئیس‌جمهور و هیئت همراه دعا کردند.

آخرین جزئیات اعلامی سانحه هلیکوپتر رئیس‌جمهور توسط هلال‌احمر

 آخرین جزئیات اعلامی سانحه هلیکوپتر رئیس‌جمهور توسط هلال‌احمر
2024-05-19T22:58:28+03:30
دبیرکل جمعیت هلال‌احمر با اعلام این مطب که امیدواریم تا دقایقی دیگر خبر خوبی دریافت کنیم، گفت تاکنون ۴۸ تیم واکنش سریع در منطقه حاضر شده‌اند.

از زمین تا کهکشان؛ سفری با تلسکوپ در تهران

 از زمین تا کهکشان؛ سفری با تلسکوپ در تهران
2024-05-19T20:58:45+03:30
رویداد "شبی با ستارگان" به مناسبت هفته جهانی نجوم، با هدف ترویج علم و به همت جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در سطح شهر تهران و با حضور کارشنا...

استمرار حضور عمره‌گزاران ایرانی در عربستان بعد از موسم حج

 استمرار حضور عمره‌گزاران ایرانی در عربستان بعد از موسم حج
2024-05-19T20:58:44+03:30
سفیر کشورمان در عربستان ابراز امیدواری کرد که بعد از پایان عملیات حج ۱۴۰۳، شاهد استمرار حضور عمره‌گزاران ایرانی در عربستان باشیم.

دلایل کاهش نگران‌کننده موالید و ازدواج در کشور/ چاره چیست؟

 دلایل کاهش نگران‌کننده موالید و ازدواج در کشور/ چاره چیست؟
2024-05-19T20:58:43+03:30
بررسی‌ها نشان می‌دهد که روند رشد جمعیت و ازدواج طی سال‌های اخیر به شدت نزولی بوده است؛ با وجود این کارشناسان می‌گویند که مردم دوست دارند که بیش از دو فرزند ...

فن بازار شیراز؛ دروازه ورود ۲۰۰ شرکت به دنیای دانش‌بنیان‌ها

 فن بازار شیراز؛ دروازه ورود ۲۰۰ شرکت به دنیای دانش‌بنیان‌ها
2024-05-19T20:58:42+03:30
رئیس هیئت مدیره کارگزار فن بازار منطقه‌ای استان فارس گفت: با تلاش‌های انجام شده، بیش از ۲۰۰ شرکت از طریق فن بازار شیراز به فرآیند دانش‌بنیان شدن ورود پیدا ک...

بازداشت مالخران یک پاساژ موبایل‌فروشی در تهران

 بازداشت مالخران یک پاساژ موبایل‌فروشی در تهران
2024-05-19T20:58:42+03:30
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۷ متصدی یک مغازه که مالخری تلفن‌های همراه می‌پرداختند خبر داد و گفت: در این عملیات پلیسی ۴۵ مال‌باخته شناسایی شدند.

ماجرای قطع ۸۱۲ درخت در بوستان چیتگر و شکار سنجاب چیست؟

 ماجرای قطع ۸۱۲ درخت در بوستان چیتگر و شکار سنجاب چیست؟
2024-05-19T20:58:41+03:30
معاون خدمات شهرداری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ درباره قطع ۸۱۲ درخت در بوستان چیتگر و موضوع شکار سنجاب در این بوستان توضیح داد.

چالش امتحانات نهایی و استرس مضاعف میلیون‌ها دانش‌آموز

 چالش امتحانات نهایی و استرس مضاعف میلیون‌ها دانش‌آموز
2024-05-19T20:58:40+03:30
در حالی که امسال برای نخستین بار امتحانات نهایی در سه پایه دوره متوسطه دوم برگزار خواهد شد اما در گام‌های ابتدایی آن، چالش‌ها و مشکلات موجب سردرگمی و استرس ...

دستگیری قاتل پس از ۲۰ سال زندگی مخفیانه در سوئد

 دستگیری قاتل پس از ۲۰ سال زندگی مخفیانه در سوئد
2024-05-19T20:58:40+03:30
مرد جوانی که ۲۰ سال قبل همسر خود را به قتل رسانده و مخفیانه به سوئد فرار کرده بود، پس از ۲۰ سال به ایران بازگشت و در فرودگاه توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آ...

سفر به جنوب؛ حکایت تویوتای هیبرید توقیفی و لنج و گیتار!

 سفر به جنوب؛ حکایت تویوتای هیبرید توقیفی و لنج و گیتار!
2024-05-19T20:58:39+03:30
ما هم میهمان جنوبی‌ها بودیم؛ در استان هرمزگان و بندرعباس، همراه با گروهی ۲۸ نفره از خبرنگاران و گرمای جنوب و گرمی جنوبی‌ها را همراه با قهوه عربی و چای کِرَک...

اعزام ۸ آمبولانس به محل سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور

 اعزام ۸ آمبولانس به محل سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور
2024-05-19T20:58:37+03:30
سخنگوی سازمان اورژانس کشور با بیان این که به دلیل مه شدید، ادامه عملیات هوایی ممکن نبود، گفت: هشت دستگاه آمبولانس اورژانس تبریز راهی محل سانحه شده‌اند.

اعزام پهپادهای هلال احمر به محل سانحه بالگرد رئیس جمهور

 اعزام پهپادهای هلال احمر به محل سانحه بالگرد رئیس جمهور
2024-05-19T20:58:37+03:30
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از اعزام پهپادهای هلال احمر به محل سانحه بالگرد رئیس جمهور خبر داد.

همه امکانات درمانی در محل سانحه مستقر شده است

 همه امکانات درمانی در محل سانحه مستقر شده است
2024-05-19T20:58:36+03:30
وزیر بهداشت با بیان این که به دلیل آن که منطقه شدیداً مه‌آلود است امکان جست‌و‌جو سخت است، گفت: ما همه امکانات درمانی را در منطقه مستقر کرده‌ایم.

هشدار دادستانی نسبت انتشار اخبار دروغ درباره سانحه امروز

 هشدار دادستانی نسبت انتشار اخبار دروغ درباره سانحه امروز
2024-05-19T20:58:36+03:30
دادستانی تهران با ورود به موضوع تولید محتوای کذب درباره وقوع حادثه برای هلیکوپتر رئیس‌جمهور، طی ساعات گذشته به تعدادی از افرادی که تشویش اذهان عمومی کرده بو...

حضور یگان‌های ویژه پلیس در منطقه سانحه بالگرد رئیس‌جمهور

 حضور یگان‌های ویژه پلیس در منطقه سانحه بالگرد رئیس‌جمهور
2024-05-19T20:58:36+03:30
سخنگوی فراجا از حضور نیروهای امدادی و یگان‌های ویژه و تکاوری پلیس به همراه یگان موتورسوار در مناطق صعب‌العبور در منطقه سانحه هلی‌کوپتر رئیس‌جمهور خبر داد.

نیروهای امدادی به محل حادثه بالگرد رئیس‌جمهور نزدیک شدند

 نیروهای امدادی به محل حادثه بالگرد رئیس‌جمهور نزدیک شدند
2024-05-19T20:58:35+03:30
رئیس اتاق عملیلات جمعیت هلال احمر گفت: ۴ تیم عملیاتی به محل مختصات حادثه سقوط بالگرد رئیس جمهور نزدیک شدند.

۴۰ تیم واکنش سریع در منطقه سانحه حضور یافتند

 ۴۰ تیم واکنش سریع در منطقه سانحه حضور یافتند
2024-05-19T20:58:35+03:30
رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: ۴۰ تیم امدادی و واکنش سریع به محل حادثه سقوط هلیکوپتر رئیس‌جمهور اعزام شدند و با توجه به شرایط جوی و منطقه‌ای، جستجو فقط به صورت ز...

پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!

 پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!
2024-04-14T13:18:23+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشان شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت هوشمند می‌تواند ب...

ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T12:51:47+03:30
فرد شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دس...

ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟

 ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟
2024-04-14T12:38:24+03:30
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های چینی مورد نیاز متروی تهران توضیح داد.

رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"

 رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"
2024-04-14T12:38:23+03:30
یک سالیست که سازمان محیط زیست با نادیده گرفتن حکم شرعی شکار و تاکید رهبر انقلاب بر لزوم توقف شکار، بدون پاسخگویی به نقدهای دانشگاهیان و بی‌توجه به ابعاد اجت...

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

 ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان
2024-04-14T11:58:31+03:30
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت پهپادهای آشیانه‌دار برای تصویربرداری از مناطق صعب‌العبور شدند.

حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد

 حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد
2024-04-14T11:58:31+03:30
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد خبر داد و گفت: با آغاز فرایند پرداخت و تملک معارضات ملکی؛ پیش...

آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی

 آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی
2024-04-14T11:58:30+03:30
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس از امروز در همه معابر و اماکن عمومی، اقدامات خود را به منظور برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی مانند بی‌حجابی با جدیت بیشت...

شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

 شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
2024-04-14T11:58:30+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹ مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال‌ ۱۴...

طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی

 طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی
2024-04-14T11:58:29+03:30
مرحله اول طرح فجرانه از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد. مرحله دوم آن از ۲۰ اسفند تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت و مرحله سوم نیز از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۱۸ اردی...

التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی

 التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی
2024-04-14T11:58:29+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان زخم‌پوش نانویی تولید کرده که می‌تواند به التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی کمک کند. این پانسمان باکتری‌ها را از بین برده و روند بهبود را تسری...

۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود

 ۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود
2024-04-14T11:58:29+03:30
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به احداث و بهره‌برداری از ۳ میدان میوه و تره‌بار در سطح منطقه گفت: در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)