میرنیوز
به گزارش ایسنا، عبدالرضا گلپایگانی در جلسه بررسی تمام الکترونیکی کردن صدور پروانه گفت: فرآیند الکترونیکی کردن صدور پروانه آغاز شده است به گونه ای که در حال حاضر پروانه شهرسازی پس از ارائه نقشه ۱۵ روزه صادر می شود که عمدتا نیز غیرحضوری است و مالک می تواند با معرفی مهندس ناظر مجوز تخریب را نیز دریافت کند که این مسئله سبب می شود فرآیند صدور پروانه با سرعت بیشتری جریان داشته باشد.
معاون شهرسازی شهردار تهران با تاکید بر اینکه در حال حاضر درخواست اولیه صدور پروانه بر روی سامانه «تهران من» تا مرحله درخواست بازدید کارشناس قابل انجام است، گفت: با این حال استقبال چندانی از این موضوع نشده است که البته سازمان فناوری شهرداری در مورد صحت سنجی و تشخیص اصالت مقاومت هایی دارد.
وی با بیان اینکه متاسفانه مالکین در عمل یا تمایلی به استفاده از تسهیلات الکترونیکی ندارند یا آموزش های لازم را ندیدند گفت: در سال ۸۶ یک بررسی انجام شد که نشان داد حدود ۴۰ درصد مراجعه کنندگان برای ساخت و ساز ، «خودسازنده» هستند و چون یکبار می خواهند ساختمانی بسازند نه تمایل و نه سواد آن را دارند که حالا ممکن است این عدد با توجه به گسترش اینترنت به حدود ۳۵ درصد رسیده باشد.
به گفته گلپایگانی، نتایج مطالعات مذکور نشان داد که ۳۰ درصد مراجعه کنندگان ، بسازبفروش حرفه ای هستند که این افراد معمولا یک تدارکاتچی دارند که آنها نیز عادت به مراجعه حضوری دارند و در این میان تعدادی نیز کار مهندسی می کنند که این افراد نیز با آموزش و تبلیغات به سمت استفاده از ظرفیت های الکترونیکی کردن صدور پروانه خواهند آمد.
وی با بیان اینکه هر کاری که انجام دهیم باز هم در مرحله استعلامات شاهد توقف چندماهه هستیم، گفت: انواع و اقسام استعلامات برای ساخت یک ساختمان باید دریافت شود مثلا برای تعیین حرایم امنیتی یک تاییدیه ۴ الی ۵ ماه طول می کشد و یا استعلام نوعیت باغ، تعیین نوعیت کاربری و ... نیز زمانبر است.
وی با بیان اینکه معتقدم صدور پروانه به سر گردنه شباهت دارد که ما هر خواسته ای که از مردم داریم در این مرحله تخلیه می کنیم، گفت: به مالک می گوییم اول عوارض نوسازی را بپرداز بعد از آن مالک را هدایت می کنیم تا انواع و اقسام مراحل را طی کند و حتی به او می گوییم که بیمه کارگران ساختمانی را اول پرداخت کن و اگر مفاصاحساب بیاورید ما فرآیند را ادامه می دهیم در حالیکه این مسئله مربوط به تامین اجتماعی است و اصلا به ما ارتباطی ندارد.
وی با بیان اینکه تعدادی از مراحل در فرآیند صدور پروانه قابل حذف است، گفت: کار الکترونیکی کردن صدور پروانه آغاز شده، به گونه ای که هیچ پروانه ای خلاف ضوابط و مقررات صادر نمی شود و امیدواریم تا پایان امسال نیز بتوانیم اعلام کنیم که صدور پایانکار نیز منطبق با قوانین و مقررات است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تا پایان دوره مدیریت شهری فعلی تمام الکترونیکی کردن صدور پروانه محقق می شود یا نه؟ گفت: انشالله
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
پویش ایران همدل چیست؟
طرح ابراهیم با طوفانالاقصی به باد رفت/اسرائیل نباید احساس امنیت کند
بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری در تهران به کجا رسید؟
صدور احکام بازنشستگان تامین اجتماعی در آبانماه
آمادهباش امدادگران هلال احمر در پی صدور هشدار نارنجی سازمان هواشناسی
صدور احکام بازنشستگان در آبانماه
موزه عبرت در کاخ سعدآباد
قوانین مربوط به ایثارگران بازنگری، اصلاح و تجمیع شود
هوشمندسازی خدمات در بخشهای مختلف تأمین اجتماعی قوت میگیرد
ارائه بستههای معیشتی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
کشف تریاک در بستههای آجیل
کشف آبمیوه با طعم شیشه در فرودگاه امام خمینی (ره)
تقویت بسیج دانش آموزی در مدارس غیردولتی با رویداد چفیههای بهشتی
افتتاح ۱۱۰پروژه مدیریت شهری در شهرری
توسعه عدالت و ارتقا کیفیت آموزشی برای همه دانش آموزان
توفان ترامی در هاینان چین ۷ کشته و ۱ مفقود بر جای گذاشت
احداث مجموعه نمایشی الگونما در منطقه۱۱
هوای پایتخت در شرایط قابل قبول است
تردد روان در محورهای شمالی/ ترافیک در محور شهریار_تهران
محمد زارعی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر شد
زنان ما در حوزههای نوآوری ظرفیتهای فراوانی دارند
شرکت تولید کننده مواد پلیمری به دلیل گرانفروشی جریمه شد
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده وارد دوحه شد
جزییات انهدام باند قاچاق و کشف ۱۰ کیلو هروئین در محورهای مواصلاتی تهران
نقشه مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات تهران بهروز رسانی میشود
کلاهبرداری ۴۰ میلیاردی توسط شرکت جعلی پارسا خودرو
پایان فعالیت باند بزرگ جعل طلا و سکه در پایتخت
مشارکت حدود ۲۰ میلیارد تومانی مردم تهران برای کمک به مردم لبنان
دستگیری اراذل و اوباش فراری شرق تهران
هشدار معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نسبت به تخلفات صنفی