میرنیوز

در سوگ جان‌هایی که کرونا گرفت...

در سوگ جان‌هایی که کرونا گرفت... 2020-06-12T08:33:23+04:30

به گزارش ایسنا،  کرونا جهان را به خود مشغول کرده، بسیاری از قوانین و مناسبات، روابط و ساز و کارهای تاریخی و مُسلم دنیایمان را تغییر داده، چیزهایی را از انسان گرفته که هیچ‌گاه فکرش را نمی‌کرد؛ لحظه‌ای بی‌دغدغه کنار خانواده‌هایمان بودن، در آغوش کشیدن و بوسیدن عزیزان‌مان، سفر رفتن، کار کردن، عروسی و عزایمان را و...؛  اما شاید هنوز بسیاری از مردم خطر کرونا را باور نکرده‌اند، شاید هنوز کرونا یا حداقل ترس از آن را لمس نکرده‌اند، اما این روزها هستند کسانی که با همه وجود درد کشیده‌اند، از کرونا زخم خورده‌اند، اشک ریخته‌اند و تنها مانده‌اند.

روزهای اولی که کرونا وارد کشورمان شد، هیچکس فکرش را نمی‌کرد که قرار است چه عزیزانی از دست بروند، پزشکان و پرستاران به صحنه آمدند، ‌ با وجود کمبود امکانات و تجهیزات حفاظتی ایستادند، اما هرگز تصور نمی‌کردند که این بیماری اینچنین بتازد و برخی هم‌قطاران‌شان در برابر آن بر خاک افتند، اما تنها طی چند هفته کرونا یکی یکی جان مردم را گرفت، جان پزشک و پرستار و بهیار و ... را هم. پزشکان،  پرستاران و کادر بهداشت و درمانی که حتی بدون خداحافظی از خانواده‌هایشان، بدون آخرین حرف، آخرین نگاه، آخرین دیدار با عزیزان‌شان جان باختند؛ دلتنگی‌هایشان را به خاک سپردند تا کرونا پشت مردم را به خاک نسپارد، تا کرونا پیروز نشود.

کادر بهداشت و درمان روی سوگندشان برای نجات جان مردم ایستادند، از خانواده‌هایشان، عشق‌هایشان، زندگی‌شان و جان‌شان گذشتند، ماندند تا کرونا نتواند مردم را به زانو درآورد و حالا ۱۱۰ شهید مدافع سلامت نام‌شان جاودان شد، آنها رفتند، اما این روزها خانواده‌هایشان تنها مانده‌اند، تنهایی بیش از درد مرگ عزیزان آزارشان می‌دهد، وقتی از تنهایی‌شان حرف می‌زنند، بغض بر گلویشان چنگ می‌زند و اشک‌هایشان سرازیر می‌شود. آنها حتی نتوانستند بر مزار عزیزان‌شان بنشینند و سوگواری کنند.

تنها خواسته‌شان این است که این کرونای لعنتی تمام شود، تمام شود تا دوباره بتوانیم یکدیگر را بغل کنیم، تمام شود تا خانواده‌ کرونایی‌ها دیگر تنها نمانند. این حرف مشترک همه خانواده‌هایی است که عزیز جان بر کف‌شان، در بخش‌های کرونایی‌ها در بیمارستان‌ها، بیمارداری می‌کردند. پزشک، پرستار، بهیار، تکنیسین اورژانس و... همه و همه دست از جان شسته، بدون کوچکترین چشمداشت در برابر بیماری ناشناخته قد برافراشتند و در این مسیر عاشقانه جان باختند.

در یک روز مادر و پدرم را از دست دادم

شهید احمد داستانی،۴۰ سال در بیمارستان بقیه‌الله در بخش اورژانس خدمت ‌کرد. پرستار بود، بازنشسته شده بود، ‌ با ۵۵ سال سن. کرونا که آمد، به گفته پسرش احساس وظیفه کرد و سر کار حاضر شد. اصرار خانواده هم بی‌فایده بود، هرچقدر گفتند "پدر نرو"، اما گوشش بدهکار نبود.

پسر شهید احمد داستانی  به ایسنا می‌گوید: پدرم ۴۰ سال در این بیمارستان خدمت کرد و تا سه روز قبل از اینکه در بیمارستان بستری شود و از دنیا برود، شیفت کاری داشت. بعد هم ما را تنها گذاشت و به آرزویش که شهادت بود، رسید.

او می‌گوید: پدر من بازنشسته بود و می‌توانست نرود، اما احساس وظیفه می‌کرد و به خاطر تعهدی که داده بود، با ۵۵ سال سن، سرکار حاضر شد. شیفت‌های کاری‌اش به صورت دو روز یکبار و یا سه روز یکبار بود. او مبتلا شد و بعد هم مادرم درگیر کووید-۱۹ شد. پدر و مادرم را در یک روز از دست دادم.

در سوگ جان‌هایی که کرونا گرفت...
عکس شهید مدافع سلامت احمد داستانی در دستان پسرش

او که حالا سرپرستی خواهر ۱۶ ساله‌اش را هم برعهده دارد، می‌گوید: ما خیلی به پدرم گفتیم نرو، اما او احساس تعهد و وظیفه می‌کرد و بر سر کار حاضر می‌شد. در یک هفته جفت‌شان را از دست دادم.

نام پدرش را می‌آورد، اشک‌هایش سرازیر می‌شود و فقط می‌گوید: "حیف شد".

به امانت‌دار بودن پدر می‌بالد و می‌گوید: تعهد، شجاعت، دلبستگی به کار و... همه و همه باعث شد که ما و خودش را موظف کند که به هرچیزی که تعهد می‌دهد با تمام وجود عمل کند و مراقب امانتی که به او می‌سپارند، باشد. پدرم امانت‌داری کرد. در روزهایی که بیمارستان‌ها نه سیستم کامپیوتری داشتند و نه چیزی تمام انبار بیمارستان در اختیارش بود، اما با امانت‌داری و پشتکار و تعهد به قسمی که به رشته پرستاری خورده بود، کار کرد. امیدوارم مردم قبول کنند که پرستاران هر کاری که از دست‌شان برمی‌آمد، انجام دادند. پدر من شیفت داشت و زحمت بیماران را کشید و هرچه در توان داشت، وسط گذاشت.

او ادامه می‌دهد: با وجود همه کم و کاستی‌ها و با اینکه چهار سال بازنشسته شده بود، به میدان رفت. پیش از شیوع کرونا هر روز یک حرفی می‌زدند، یک روز می‌گفتند بیا و یک روز می‌گفتند به پرستار بازنشسته نیازی نداریم. در حالی که باید از چنین پرستاران باتجربه‌ای برای آموزش استفاده کنند.

تشنه شهادت

سکینه علیزاده - همسر شهید مدافع سلامت "تقی زارع" بود که در بخش بهیاری کار می‌کرد. او ۱۴ اسفند ماه ۱۳۹۸ به کرونا مبتلا شد. چند روز در خانه ماند، اما حالش روزبروز بدتر شد. او را در بیمارستان بستری کردند و چند روزی هم در بخش بود، اما حالش بدتر شد و ۱۳ روز به کما رفت و در نهایت به شهادت رسید؛ در روز ۱۱ فروردین ماه ۱۳۹۹، وقتی که ۴۹ سال داشت.

همسرش می‌گوید: من و بچه‌هایم به او اصرار می‌کردیم که در این شرایط به بیمارستان نرو. از آنجایی که در اورژانس و در بخش کرونایی‌ها کار می‌کرد، همیشه تب و لرز می‌کرد. می‌گفتم نرو، اما می‌گفت نمی‌شود که نروم. همسرم در دوران جنگ رزمنده بود. می‌گفت من دوران جنگ در جبهه بودم و نتوانستم شهید شوم. ان‌شاءلله که اینجا قسمت من شهادت است و به دوستانم می‌پیوندم. گاهی اوقات می‌گفت کرونایی‌ها به شدت تشنه می‌شوند و آب می‌خواهند. من به آنها آب می‌دهم. هرچه می‌گفتم این کار را نکن، به کرونا مبتلا می‌شوی، اما می‌گفت اگر قسمت من شهادت باشد، به این قسمت افتخار می‌کنم. اینطور بود که رفت و ما را تنها گذاشت.

فرزندان خانم علیزاده هم راه پدر را پیش گرفتند و لباس سپید خدمت به مردم بر تن کردند. او می‌گوید: پسر من دانشجوی پزشکی است و دخترم پرستار است. همسرم عشق می‌کرد وقتی که پسرم پزشکی قبول شد و انگار که خدا دنیا را به او داده بود. می‌گفت شب و روز کار می‌کنم تا بتوانی پزشک شوی و من به تو افتخار کنم. به تک دخترش افتخار می‌کرد که پرستار بود.

غریبانه عزاداری کردیم

او از تنهایی این روزهایش می‌گوید و در میان حرف‌هایش به گریه می‌افتد، اشک‌هایی که از سوز درونش حکایت می‌کند و می‌گوید: ما خانواده کرونایی‌ها به شدت تنها ماندیم. در هیچ مراسمی و هیچ کجا هیچکس را نداشتیم. خیلی تنها بودیم و غریبانه عزاداری کردیم. شاید اینجا حضرت زینب (س) را درک کردیم. ما هیچکس را نداشتیم.  وقتی که من همسرم را به خاک می‌سپردم، تنها کسی که او را می‌برد، پسر و دامادم بودند و دیگر هیچکس را نداشتیم. تنها گریه کردیم و تنها برایش اشک ریختیم. خیلی دلمان می‌خواست کسی بود که در آن لحظات به ما دلداری می‌داد، اما هیچکس را نداشتیم. تنهای تنها بودیم. این خیلی ما را اذیت کرد.

در سوگ جان‌هایی که کرونا گرفت...
شهید مدافع سلامت تقی زارع

حرفی که مرگ امان گفتنش را نداد

به هق هق می‌افتد و می‌گوید: ما غریبانه عزاداری کردیم و غریبانه همسرم را دفن کردیم. ۲۴ تا ۲۵ روز در بیمارستان بود، آرزوی دیدنش را داشتم. او می‌خواست دقیقه 90 یک چیزی به ما بگوید، اما نشد. خیلی مظلومانه رفت. این شهیدان مظلومانه رفتند. فکر می‌کنم این‌ها با همه شهدا فرق دارند. امیدوارم که جایشان بهشت باشد. خودش عاشق شهادت بود. تنها چیزی که این روزها کمی دلمان را آرام می‌کند،  همین است که اسم شهید رویش است و به آرزویش رسیده است.

علیزاده ادامه می‌دهد: حالا که همسر من و بسیاری از شهدای دیگر رفتند، از مردم می‌خواهم که رعایت کنند که این بیماری هر چه زودتر برود. من دو فرزند دیگر دارم که در بیمارستان کار می‌کنند، نگران‌شان هستم. از مردم می‌خواهم که رعایت کنند. دختر من پرستار است و پسرم که دانشجوست و در بخش سی‌تی‌اسکن کار می‌کند، من خیلی نگران‌شان هستم. از مردم می‌خواهم رعایت کنند، اما می‌بینم که هیچکس رعایت نمی‌کند و این مرا ناراحت می‌کند. فقط می‌خواهم هرچه زودتر این بیماری برود و از شر آن خلاص شویم و دوباره به روزهایی بازگردیم که می‌توانیم یکدیگر را بغل کنیم تا ما خانواده کرونایی‌ها تنها نمانیم. ما تا چهلم نتوانستیم سر مزار همسرم برویم، اما چهلم رفتیم و یک مراسم خیلی کوچک برایش گرفتیم. من طاقت نیاوردم و از همان اول بر سر مزارش رفتم، دلم می‌خواست من هم کرونا بگیرم و بروم پیش همسرم چون خیلی تنهام. خیلی...

او می‌گوید: تنهایی‌ و بی‌کسی‌ خیلی اذیت‌مان کرد. وقتی شب عزیزت را به خاک بسپاری و تنها باشی خیلی سخت است. فقط من بودم و دوتا بچه‌هایم این خیلی ما را ناراحت کرد و خیلی برای این روزها غصه خوردیم. ناراحتم، نه تنها من، بلکه کل خانواده‌های شهدای سلامت اینطور بودند. البته به بقیه حق می‌دهیم که نیایند، اما تنهایی اذیت‌مان کرد. وقتی عزیز آدم می‌میرد، وقتی اطرافیان دورت را می‌گیرند، ‌با خودت می‌گویی همدرد دارم، همدم دارم، ‌ اما ما واقعا تنها بودیم.

۲ ماه مانده به بازنشستگی... 

عباس دانسار - بردار شهیده فاطمه دانسار از پرسنل بیمارستان مدائن نیز سیاه‌پوش خواهر شده و ناراحت است که حتی نتوانسته زیر تابوت خواهر را بگیرد. او می‌گوید: خواهرم پرستار بیمارستان بود که بر اثر ابتلا به بیماری کرونا درگیر شد و در همان بیمارستان بستری شد. بعد از دو هفته هم به بیمارستان مسیح دانشوری منتقل شد که بعد از ۳۵ روز در چهارم اردیبهشت ماه به شهادت رسید. خواهرم ۵۰ سال داشت و یک دختر داشت که ۲۸ سال سن دارد.

مردم از ما فراری‌اند

او از نحوه برخورد مردم با خانواده کرونایی‌ها دلگیر است و می‌گوید: بعد از این ماجرا مردم از ما فراری بودند. خواهر من بر اثر کرونا در بیمارستان از دنیا رفت و در بیمارستان مبتلا شده بود. اما مردم از ما دوری می‌کنند. همه این آدم‌ها برای مردم و برای ما جان‌شان را کف دست‌شان گذاشتند و رفتند، می‌توانستند در خانه بشینند و دنبال پرستاری از بیماران نروند. می‌توانستند در خانه بشینند و بگویند ما نمی‌رویم، اما جان‌شان را کف دست گذاشتند و جلو رفتند تا امثال ما با سلامتی زندگی کنند. مردم بهداشت را رعایت کنند تا امثال خواهر من که در بیمارستان زحمت می‌کشند، اذیت نشوند. پرستار و دکترها واقعا زحمت می‌کشند. به خدا اذیت می‌شوند. از مردم خواهش می‌کنم که حداقل بهداشت فردی را رعایت کنند.

او ادامه می‌دهد: اتفاقا من به خواهرم گفتم نرو، چون خواهر من دو ماه دیگر بازنشسته می‌شد و گفتم نرو، اما گفت فکر کن من نروم، یکی دیگر هم نرود، پس چه کسی برای مراقبت از مردم در بیمارستان‌ها باشد. گفت ما باید برویم تا از مردم و بیماران نگهداری کنیم. خواهر من می‌توانست مرخصی دو ماهه بدون حقوق بگیرد و بعد از دو ماه هم بازنشسته می‌شد. قرار بود تاریخ یک اردیبهشت ماه بازنشسته شود، اما رفت و جانش را از دست داد.

در سوگ جان‌هایی که کرونا گرفت...
شهیده مدافع سلامت فاطمه دانسار

دانسار می‌گوید: درددل من و تنها خواهشم از مردم این است که بهداشت فردی را رعایت کنند تا خانواده‌هایی مثل ما عزادار نشوند. از خانواده‌ها نترسند و دوری نکنند. وقتی ما یکجا می‌نشستیم با یک حالتی نگاه‌مان می‌کردند و می‌رفتند و یکجوری برخورد می‌کردند. از اقوام و دوست بگیر تا ... و ما تنها ماندیم. خواهرم غریبانه دفن شد و همه ما تنهاییم. نتوانستیم زیر تابوت خواهرمان را بگیریم، نتوانستیم کاری برایش انجام دهیم یا برایش ختم بگیریم، غریبانه رفت. حتی نتوانستیم بالای سرش بایستیم و دلداری‌اش دهیم. حتی نتوانستیم یک لیوان آب به دستش دهیم، خواهرم تشنه رفت، ‌بدون آب و غریبانه...

حالا که ۱۱۰ پزشک، پرستار و کادر بهداشت و درمان را از دست داده‌ایم و هنوز هم کرونا آرام در کشورمان پیش می‌رود، ‌ باید از خودمان بپرسیم که ما مردم چه کردیم، آیا غم این خانواده‌ها را درک می‌کنیم؟. این روزها با بیخیالی‌مان، با عادی‌سازی شرایط با رفت و آمدها و سفر رفتن‌ها و دید و بازدیدها آن هم بدون رعایت نکات بهداشتی کاری می‌کنیم که کرونا باز بتازد، باز پزشک و پرستار و کادر بیمارستانی از کرونا تازیانه بخورند و جان‌بازند؟ در خیابان‌ها می‌رویم و می‌آییم، بازارها شلوغ شده، بی‌خیال بدون ماسک و بدون کمترین تجهیزات حفاظتی فردی در خیابان‌ها می‌چرخیم، غافل از اینکه کرونا هر لحظه می‌تواند یکی از ما را گرفتار کند، مبتلا شویم و دیگران را هم مبتلا کنیم، جان‌مان به خطر افتد و جان دیگران را را هم به خطر اندازیم؛ جان خانواده، دوست، ‌هموطن‌، جان پزشک، پرستار، نیروی اورژانس و کادر بیمارستانی‌ و...کاش کرونا را شوخی نگیریم.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

زائران حج بدون چمدان وارد مکه شدند

 زائران حج بدون چمدان وارد مکه شدند
2024-05-19T22:58:33+03:30
زائران حج تمتع از شب گذشته پس از ۵ روز اقامت در مدینه، با قطار سریع‌السیر و بدون چمدان عازم مکه مکرمه شدند.

دعا برای سلامتی رئیس‌جمهور و هیئت همراه در مدینه منوره

 دعا برای سلامتی رئیس‌جمهور و هیئت همراه در مدینه منوره
2024-05-19T22:58:29+03:30
گروهی از زائران ایرانی که هم‌اکنون در مدینه منوره حضور دارند برای سلامتی رئیس‌جمهور و هیئت همراه دعا کردند.

آخرین جزئیات اعلامی سانحه هلیکوپتر رئیس‌جمهور توسط هلال‌احمر

 آخرین جزئیات اعلامی سانحه هلیکوپتر رئیس‌جمهور توسط هلال‌احمر
2024-05-19T22:58:28+03:30
دبیرکل جمعیت هلال‌احمر با اعلام این مطب که امیدواریم تا دقایقی دیگر خبر خوبی دریافت کنیم، گفت تاکنون ۴۸ تیم واکنش سریع در منطقه حاضر شده‌اند.

از زمین تا کهکشان؛ سفری با تلسکوپ در تهران

 از زمین تا کهکشان؛ سفری با تلسکوپ در تهران
2024-05-19T20:58:45+03:30
رویداد "شبی با ستارگان" به مناسبت هفته جهانی نجوم، با هدف ترویج علم و به همت جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در سطح شهر تهران و با حضور کارشنا...

استمرار حضور عمره‌گزاران ایرانی در عربستان بعد از موسم حج

 استمرار حضور عمره‌گزاران ایرانی در عربستان بعد از موسم حج
2024-05-19T20:58:44+03:30
سفیر کشورمان در عربستان ابراز امیدواری کرد که بعد از پایان عملیات حج ۱۴۰۳، شاهد استمرار حضور عمره‌گزاران ایرانی در عربستان باشیم.

دلایل کاهش نگران‌کننده موالید و ازدواج در کشور/ چاره چیست؟

 دلایل کاهش نگران‌کننده موالید و ازدواج در کشور/ چاره چیست؟
2024-05-19T20:58:43+03:30
بررسی‌ها نشان می‌دهد که روند رشد جمعیت و ازدواج طی سال‌های اخیر به شدت نزولی بوده است؛ با وجود این کارشناسان می‌گویند که مردم دوست دارند که بیش از دو فرزند ...

فن بازار شیراز؛ دروازه ورود ۲۰۰ شرکت به دنیای دانش‌بنیان‌ها

 فن بازار شیراز؛ دروازه ورود ۲۰۰ شرکت به دنیای دانش‌بنیان‌ها
2024-05-19T20:58:42+03:30
رئیس هیئت مدیره کارگزار فن بازار منطقه‌ای استان فارس گفت: با تلاش‌های انجام شده، بیش از ۲۰۰ شرکت از طریق فن بازار شیراز به فرآیند دانش‌بنیان شدن ورود پیدا ک...

بازداشت مالخران یک پاساژ موبایل‌فروشی در تهران

 بازداشت مالخران یک پاساژ موبایل‌فروشی در تهران
2024-05-19T20:58:42+03:30
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۷ متصدی یک مغازه که مالخری تلفن‌های همراه می‌پرداختند خبر داد و گفت: در این عملیات پلیسی ۴۵ مال‌باخته شناسایی شدند.

ماجرای قطع ۸۱۲ درخت در بوستان چیتگر و شکار سنجاب چیست؟

 ماجرای قطع ۸۱۲ درخت در بوستان چیتگر و شکار سنجاب چیست؟
2024-05-19T20:58:41+03:30
معاون خدمات شهرداری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ درباره قطع ۸۱۲ درخت در بوستان چیتگر و موضوع شکار سنجاب در این بوستان توضیح داد.

چالش امتحانات نهایی و استرس مضاعف میلیون‌ها دانش‌آموز

 چالش امتحانات نهایی و استرس مضاعف میلیون‌ها دانش‌آموز
2024-05-19T20:58:40+03:30
در حالی که امسال برای نخستین بار امتحانات نهایی در سه پایه دوره متوسطه دوم برگزار خواهد شد اما در گام‌های ابتدایی آن، چالش‌ها و مشکلات موجب سردرگمی و استرس ...

دستگیری قاتل پس از ۲۰ سال زندگی مخفیانه در سوئد

 دستگیری قاتل پس از ۲۰ سال زندگی مخفیانه در سوئد
2024-05-19T20:58:40+03:30
مرد جوانی که ۲۰ سال قبل همسر خود را به قتل رسانده و مخفیانه به سوئد فرار کرده بود، پس از ۲۰ سال به ایران بازگشت و در فرودگاه توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آ...

سفر به جنوب؛ حکایت تویوتای هیبرید توقیفی و لنج و گیتار!

 سفر به جنوب؛ حکایت تویوتای هیبرید توقیفی و لنج و گیتار!
2024-05-19T20:58:39+03:30
ما هم میهمان جنوبی‌ها بودیم؛ در استان هرمزگان و بندرعباس، همراه با گروهی ۲۸ نفره از خبرنگاران و گرمای جنوب و گرمی جنوبی‌ها را همراه با قهوه عربی و چای کِرَک...

اعزام ۸ آمبولانس به محل سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور

 اعزام ۸ آمبولانس به محل سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور
2024-05-19T20:58:37+03:30
سخنگوی سازمان اورژانس کشور با بیان این که به دلیل مه شدید، ادامه عملیات هوایی ممکن نبود، گفت: هشت دستگاه آمبولانس اورژانس تبریز راهی محل سانحه شده‌اند.

اعزام پهپادهای هلال احمر به محل سانحه بالگرد رئیس جمهور

 اعزام پهپادهای هلال احمر به محل سانحه بالگرد رئیس جمهور
2024-05-19T20:58:37+03:30
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از اعزام پهپادهای هلال احمر به محل سانحه بالگرد رئیس جمهور خبر داد.

همه امکانات درمانی در محل سانحه مستقر شده است

 همه امکانات درمانی در محل سانحه مستقر شده است
2024-05-19T20:58:36+03:30
وزیر بهداشت با بیان این که به دلیل آن که منطقه شدیداً مه‌آلود است امکان جست‌و‌جو سخت است، گفت: ما همه امکانات درمانی را در منطقه مستقر کرده‌ایم.

هشدار دادستانی نسبت انتشار اخبار دروغ درباره سانحه امروز

 هشدار دادستانی نسبت انتشار اخبار دروغ درباره سانحه امروز
2024-05-19T20:58:36+03:30
دادستانی تهران با ورود به موضوع تولید محتوای کذب درباره وقوع حادثه برای هلیکوپتر رئیس‌جمهور، طی ساعات گذشته به تعدادی از افرادی که تشویش اذهان عمومی کرده بو...

حضور یگان‌های ویژه پلیس در منطقه سانحه بالگرد رئیس‌جمهور

 حضور یگان‌های ویژه پلیس در منطقه سانحه بالگرد رئیس‌جمهور
2024-05-19T20:58:36+03:30
سخنگوی فراجا از حضور نیروهای امدادی و یگان‌های ویژه و تکاوری پلیس به همراه یگان موتورسوار در مناطق صعب‌العبور در منطقه سانحه هلی‌کوپتر رئیس‌جمهور خبر داد.

نیروهای امدادی به محل حادثه بالگرد رئیس‌جمهور نزدیک شدند

 نیروهای امدادی به محل حادثه بالگرد رئیس‌جمهور نزدیک شدند
2024-05-19T20:58:35+03:30
رئیس اتاق عملیلات جمعیت هلال احمر گفت: ۴ تیم عملیاتی به محل مختصات حادثه سقوط بالگرد رئیس جمهور نزدیک شدند.

۴۰ تیم واکنش سریع در منطقه سانحه حضور یافتند

 ۴۰ تیم واکنش سریع در منطقه سانحه حضور یافتند
2024-05-19T20:58:35+03:30
رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: ۴۰ تیم امدادی و واکنش سریع به محل حادثه سقوط هلیکوپتر رئیس‌جمهور اعزام شدند و با توجه به شرایط جوی و منطقه‌ای، جستجو فقط به صورت ز...

پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!

 پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!
2024-04-14T13:18:23+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشان شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت هوشمند می‌تواند ب...

ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T12:51:47+03:30
فرد شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دس...

ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟

 ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟
2024-04-14T12:38:24+03:30
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های چینی مورد نیاز متروی تهران توضیح داد.

رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"

 رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"
2024-04-14T12:38:23+03:30
یک سالیست که سازمان محیط زیست با نادیده گرفتن حکم شرعی شکار و تاکید رهبر انقلاب بر لزوم توقف شکار، بدون پاسخگویی به نقدهای دانشگاهیان و بی‌توجه به ابعاد اجت...

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

 ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان
2024-04-14T11:58:31+03:30
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت پهپادهای آشیانه‌دار برای تصویربرداری از مناطق صعب‌العبور شدند.

حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد

 حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد
2024-04-14T11:58:31+03:30
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد خبر داد و گفت: با آغاز فرایند پرداخت و تملک معارضات ملکی؛ پیش...

آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی

 آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی
2024-04-14T11:58:30+03:30
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس از امروز در همه معابر و اماکن عمومی، اقدامات خود را به منظور برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی مانند بی‌حجابی با جدیت بیشت...

شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

 شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
2024-04-14T11:58:30+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹ مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال‌ ۱۴...

طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی

 طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی
2024-04-14T11:58:29+03:30
مرحله اول طرح فجرانه از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد. مرحله دوم آن از ۲۰ اسفند تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت و مرحله سوم نیز از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۱۸ اردی...

التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی

 التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی
2024-04-14T11:58:29+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان زخم‌پوش نانویی تولید کرده که می‌تواند به التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی کمک کند. این پانسمان باکتری‌ها را از بین برده و روند بهبود را تسری...

۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود

 ۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود
2024-04-14T11:58:29+03:30
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به احداث و بهره‌برداری از ۳ میدان میوه و تره‌بار در سطح منطقه گفت: در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)